Cazul revoltător al omului care s-a trezit în sicriu! S-a uitat trist la rude și le-a spus un singur lucru

Un caz șocant face vâlvă pe rețelele de socializare, asta după ce un tânăr s-a trezit la propria înmormântare, spre surprinderea rudelor care se pregăteau să-l conducă pe ultimul drum.

Incidentul s-a întâmplat în Tingo Maria, Peru. Potrivit presei locale, citate de realitatea.net, Watson Franklin Mandujano Doroteo, un tânăr de 24 de ani, fusese declarat mort după ce a dezvoltat o febră puternică, ca urmare a unei operații pe care o suferea la dentist.

Acesta fusese declarat mort după ce a dezvoltat o febră puternică, ca urmare a unei operații dentare. Doar că omul era doar puternic sedat, nicidecum mort, însă medicii l-au declarat decedat.

Doroteo a început să respire greu în momentul în care era așezat în sicriu, sub privirile îngrozite ale rudelor. Acesta le-a spus imediat celor din jurul său să îl scoată din coșciug, lucru care s-a și întâmplat, mai scrie sursa citată.

Omul a ajuns între timp la spital și este bine mersi, în vreme ce procurorii au deschis un dosar penal pentru a elucida cum au ajuns doctorii să îl declare mort.

Sursa: wwwa1.ro

Be the first to comment on "Cazul revoltător al omului care s-a trezit în sicriu! S-a uitat trist la rude și le-a spus un singur lucru"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*