CONSTANȚA. Incendiu aseara la City Mall – mobilizare masivă de forțe! Mai multe persoane au fost evacuate

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină de urgență la City Park Mall, acolo unde a izbucnit un incendiu.

Din primele informații, se pare că un magazin de la subsolul mall-ului a luat foc. La fața locului se află și numeroase echipaje de la Ambulanță și Poliție.

UPDATE 23:40. Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, a declarat că incendiul este lichidat în proporție de 99%.

În momentul izbucnirii focului, în incintă erau 200 de persoane, care au fost evacuate ordonat de pompieri, neînregistrându-se victime.

Din primele informații, focul ar fi izbucnit la un magazin de îmbrăcăminte pentru copii.

UPDATE 00:00. „Incendiul a izbucnit in unul dintre spatiile comerciale din cadrul City Park, in afara programului de functionare a mall-ului, dupa ora 22.00, in acel moment singurii clienti prezenti in centrul comercial fiind in incinta cinematografului. Toate sistemele de siguranta ale centrului comercial au functionat corespunzator, alarma de incendiu declansandu-se imediat, iar echipa mall-ului a reactionat prompt in sesizarea autoritatilor si evacuarea in siguranta a clientilor. Incendiul a fost stins in scurt timp. Mentionam ca nicio persoana nu a fost pusa in pericol. In acest moment, ne asiguram ca toate masurile sunt luate pentru ca centrul sa-si poata primi maine clientii in conditii optime”, a declarat un reprezentant al City Park Mall.

UPDATE: Unul dintre pompierii din cadrul Serviciului privat pentru situatii de urgenta ce se ocupa cu securitatea de incendiu a mall-ului a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-a taiat la mana in timp ce manevra un fier.

sursa.

Be the first to comment on "CONSTANȚA. Incendiu aseara la City Mall – mobilizare masivă de forțe! Mai multe persoane au fost evacuate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*