A montat o cameră video să-și urmărească menajera și când a privit a avut un șoc! Ce făcea soția când el nu era acasă!

Totul a început la câteva luni după ce doi soți din Statele Unite cu o situație financiară bună au angajat o tânără care să se ocupe de treburile casei. După un anumit interval de timp, bărbatul a observat că îi lipsește unul dintre ceasurile la care ținea foarte mult și în ciuda faptului că menajera a negat cu vehemență că ar fi implicată, acesta a decis ă monteze o cameră de supraveghere în dormitor.

Inexplicabil, ceasul a reapărut după o perioadă, iar capul familiei a crezut că a fost un simplu accident și că nu căutase foarte bine. Într-o zi, pe când era singur acasă a decis să se uite pe înregistrările camerei de supraveghere. Din păcate pentru el, a avut parte de un șoc atunci când a descoperit că soția sa avea o aventură cu menajera. Cele două au fost surprinse în ipostaze demne de filmele erotice, iar bărbatul a rămas fără cuvinte. ” M-am simtit tradat. Nu inteleg de ce nu a impartasit niciodata cu minte genul acesta de fantezii. Mi-ar fi placut sa fie deschisa cu mine”, a povestit barbatul pentru site-ul Reddit.com

 

Sursa: www.a1.ro

Be the first to comment on "A montat o cameră video să-și urmărească menajera și când a privit a avut un șoc! Ce făcea soția când el nu era acasă!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*