ȘOCANT! O tânără TERORIZATĂ de soțul ei s-a sinucis, intrând cu mașina într-un TIR! I-a trimis un ultim mesaj mamei sale

Ies la iveală detalii terifiante în cazul accidentului care a avut loc pe 17 octombrie. Atunci o tânără de 30 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR, pe drumul dintre localitățile Roșiorii de Vede și Măldăeni din județul Teleorman.

Înainte cu 20 de minute de producerea nenorocirii, Aurelia Rădulescu i-a trimis un SMS mamei sale în care i-a cerut scuze pentru gestul său și a rugat-o să aibă grijă de cei doi copii în vârstă de 8, respectiv 3 ani.

Se pare că tânăra a recurs la acest gest în urma calvarului pe care-l trăia acasă. Totul ar fi început în urmă cu mai bine de un an, atunci când soțul Aureliei ar fi început să se drogheze după ce ar fi intrat într-o grupare interlopă, potrivit mamei tinerei care s-a sinucis, citată de observator.ro.

După ce bărbatul ar fi început să consume substanțe interzise, între cei doi soți au început scandalurile. Femeia a făcut nu mai puțin de 21 de plângeri la Poliție împotriva lui și în toate reclamațiile se plângea că este bătută, tăiată și amenințată cu pistolul.

„Fiica mea a fost bătută și amenințată în repetate rânduri, că i se aduc tot felul de acuzații din partea lui, acuzații care nu sunt adevărate, iar noi stăm permanent într-un stres că într-o zi își va pune în aplicare amenințările și ne va omorâ fiica, iar copiii vor rămâne fără mamă”, a scris femeia într-una dintre reclamațiile depuse la Poliția din Roșiorii de Vede.

Aurelia a povestit oamenilor legii că a fost bătută chiar în fața copiiilor, amenințată cu pistolul la tâmplă și umilită. La un moment dat, bărbatul ar fi tuns-o pentru a o pedepsi.

Pe 17 octombrie, Aurelia nu a mai suportat bătăile și umilințele la care a fost supusă și s-a decis să își ia viața. S-a urcat la volanul autoturismului marca Smart și a plecat către localitatea Măldăeni.

Înainte de a intra cu viteză într-un TIR care circula pe contrasens, Aurelia i-a trimis mamei sale un SMS în care a rugat-o să aibă grijă de cei doi copii.

După accident, mama Aureliei a încercat să obțină custodia celor doi copii, însă ei au rămas cu tatăl lor. Femeia a descoperit că bărbatul a continuat să se drogheze și i-a filmat și pus pe Facebook pe copiii care… fumează.

În prezent, polițiștii și procurorii din Teleorman au deschis o nouă anchetă și fac cercetări asupra acuzațiilor aduse bărbatului.

sursa.

Be the first to comment on "ȘOCANT! O tânără TERORIZATĂ de soțul ei s-a sinucis, intrând cu mașina într-un TIR! I-a trimis un ultim mesaj mamei sale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*