Ce zodie isi gaseste marea Dragoste in 2018! Toti spun ca e cel mai ghinionist

Berbecii în 2018 vor fi protagoniștii celui mai mare eveniment astral din acest an.

Uranus, planeta renașterii, îi va părăsi și va pleca din domiciliul lor pe 15 mai 2018 în Taur, casa banilor.

Nativii au avut multe de învățat de la Uranus începând cu 11 martie 2011, în acești ani marcați de un puternic grad de schimbare.

Uranus, stăpânul misterelor, al înțelepciunii, creativității și inteligenței divine, i-a supus unor teste destul de dure, în special pe plan psihic, iar acești nativi au învățat să se adapteze la situații limită și au înțeles că atunci când îți dorești ceva cu adevărat se poate obține pe orice cale.

Acum, toate aceste cunoștințe dobândite din experiență le vor fi de folos în demersurile financiare pe care le vor inițializa în următorii 7 ani. Se va impune o analiză a tot ceea ce s-a petrecut în acest răstimp în care au fost dominați de instinctul nonconformismului, cu scopul de a face o schemă care le va fi de folos în viitorul apropiat, întrucât demersurile financiare în care se vor lansa vor fi inspirate din tot ceea ce au experimentat.

Totuși, berbecii nu trebuie să fie mâhniți, Uranus se va întoarce să își ia la revedere de la ei în data de 7 August, ce e drept, în mers retrograd. Acest ultim „rămas bun” va fi bine primit de cei care sunt „repetenți” la capitolul schimbare și s-au opus pe durata acestui tranzit îndelungat pentru a profita de oportunitățile sale. Astfel, această perioadă de retrogradare le va fi prielnică pentru a iniția ceea ce au amânat în ultimii 7 ani.

În prima parte a anului 2018, până la marele eveniment ce se va produce în domiciliul lor, vor avea parte de noi provocări la locul de muncă, șefii vor cere mai mult de la ei, firește, aceste eforturi vor fi răsplătite financiar pe măsură.

Totuși, se recomandă mare atenție la problemele de sănătate. Jupiter în Scorpion atrage atenția asupra problemelor nerezolvate din ultimii 9 ani, prin urmare, s-ar putea ca Berbecii să aibă parte de „surprize” tocmai când le este lumea mai dragă.

În a doua jumătate a anului 2018partea financiară va fi în centrul atenției, totul fiind amplificat și de eclipsele din Iulie-August. Dacă până acum am vorbit numai de provocări profesionale, financiare, sănătate etc., ar fi cazul să amintim și de latura relațională care, după 7 ani de suișuri și coborâșuri, își revine la normal. Trebuie să recunoaștem că această perioadă a avut urmări, mulți berbeci au divorțat, iar cei care au reușit să supraviețuiască alături de cineva au fost bulversați de ceea ce simt, dar odată cu aceste modificări soarele își face apariția pe strada lor. Eclipsele din vară au rolul de a restabili pacea sufletească și de a aduce echilibrul în sfera sentimentală.

Cei singuri pot să își întâlnească partenerul mult așteptat, întrucât Nodul Nord le este alături, iar aceste relații au menirea de a rezista în timp.

Sfârșitul anului 2018 aduce schimbări radicale în gândurile Berbecilor, aceștia își propun să studieze, să facă o perfecționare, o recalificare, de ce nu, să își schimbe domiciliul în străinătate cu partenerul și de a aduna mai mulți bani cu scopul de a-și construi o casă.

În concluzie, schimbarea va fi cuvântul de ordine pentru acești nativi, aceasta se va instaura în toate domeniile vieții, iar totul va depinde de capacitatea lor de a se adapta la aceste noi reguli ale jocului numit „viață”.

sursa: https://www.zodiacool.ro

 

Be the first to comment on "Ce zodie isi gaseste marea Dragoste in 2018! Toti spun ca e cel mai ghinionist"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*